Hoe gebruik ik deze website als app?

Deze website is een mobiele website, ook wel web-app genoemd. Daarom kunt u hem niet alleen gebruiken op de computer thuis, maar ook op uw tablet en smartphone. Voeg hem toe als favoriet op de computer of als app op uw tablet of smartphone.

Hoe krijg ik Gelders Fietsnet als web-app op mijn beginscherm van mijn telefoon of tablet?

Ga via internet naar de websiteVervolgens hangt het van uw type tablet of smartphone af hoe u deze website kunt toevoegen aan uw beginscherm.  

iPhone/iPad: op deze systemen vraagt de website automatisch of u de web-app wil toevoegen aan uw beginscherm. U kunt dit ook handmatig doen: klik daarvoor op het icoontje ‘delen’ () en vervolgens op ‘zet in beginscherm.’

Andere telefoons en tablets: de verschillende Android- en Windows-browsers werken op verschillende manieren. Maar elke browser heeft een optie om een pagina toe te voegen aan het beginscherm van de telefoon. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.

Waarom staat Gelders Fietsnet niet in de App Store / Play Store?

Gelders Fietsnet is een mobiele website. Er hoeft dus niets geïnstalleerd te worden: de website is gewoon te gebruiken via de browser van uw telefoon, tablet of computer. Bijvoorbeeld Safari, Internet Explorer, Firefox of Google Chrome.