Over ons

Over het Gelders Fietsnetwerk
De provincie Gelderland heeft vele fraaie fietspaden en bijzondere fietsroutes. Het is dan ook niet gek dat Gelderland in 2012, 2013 en 2014 is verkozen tot ‘Fietsprovincie van het Jaar’ door de bezoekers van fiets123.nl. In het Gelders Fietsnetwerk (GFN) is een samenwerking  van zes Gelderse regio’s, de provincie Gelderland en  toeristische en maatschappelijke organisaties om het fietsen te bevorderen.

Fietsen is gezond én goed voor de omgeving. Daarom wil het GFN dat nog meer mensen gaan genieten van fietsen in Gelderland. Niet alleen in hun vrije tijd, maar bijvoorbeeld ook om naar het werk te gaan. Om dat nog makkelijker te maken, is er nu de mobiele website ‘Gelders Fietsnet’. Daar vinden fietsers snel alle informatie over fietsen in Gelderland. 

Over de mobiele website Gelders Fietsnet
De mobiele website Gelders Fietsnet heeft een portaalfunctie. De aangesloten websites bieden fietsers een schat aan informatie: van de snelste of mooiste routes en de leukste evenementen tot de beste fietsenmakers en de handigste huurlocaties. Gelders Fietsnet zorgt dat fietsers al deze informatie vanaf één plek kunnen bereiken. Thuis op de computer of tablet, én onderweg op hun smartphone.